Lidmaatschap

Lid worden? 

Iedere ruiter of amazone die op zoek is naar een gezellige rijvereniging in de buurt van Rosmalen kan lid worden. Uiteraard ben je van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken. Ook kun je gratis gebruikmaken van een proefperiode van één maand. Kyra en Esmee laten regelmatig op hun Instagramaccount zien hoe leuk het is om lid van onze vereniging te zijn. 

Wil je kennis komen maken? De koffie staat klaar! Maak een afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Contributie en andere verplichtingen

De contributie bedraagt per 01-01-2024:

  • Pony’s 1e € 145,-, 2e en daaropvolgende gezinslid € 135,- per jaar (dit is inclusief gebruik van de rijhallen in “De Roshoeve”, clublessen en KNHS-lidmaatschap)
  • Paarden € 155,- per jaar (dit is inclusief gebruik van de rijhallen in de  “De Roshoeve”, clublessen en KNHS-lidmaatschap) 
  • Steunende leden €25 ,- per jaar 

Sponsorbijdrage
Van actieve leden vanaf 18 jaar wordt verwacht dat zij een sponsor aandragen voor minimaal € 25,00 per jaar. Mocht je geen sponsor (kunnen/willen) aandragen, dan wordt de contributiefactuur van het betreffende jaar verhoogd met € 25,00, apart vermeld als sponsorgelden.

Meehelpen
Om ervoor te zorgen dat onze wedstrijden en andere evenementen goed verlopen, verwachten wij van al onze (jeugd)leden en/of  ouders/verzorgers, dat zij hun steentje bijdragen d.m.v. meehelpen tijdens deze evenementen. Minimaal 4 keer per jaar word je geacht dit te doen. De taken zijn heel divers, van het helpen achter de bar tot het schrijven bij de jury, parcours bouwen, meehelpen secretariaat, poetsen en andere voorkomende klussen. Ook het onderhoud en andere werkzaamheden betreffende “De Roshoeve” horen hierbij.

Aansprakelijkheid
Ruiters dienen verzekerd te zijn voor wettelijke aansprakelijkheid. Ruitersport Vereniging Rosmalen  kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade toegebracht aan derden, door ruiter en/ of paard.

Afmelden als lid
Wil jij je afmelden als lid, dan dien je dit schriftelijk te doen voor 15 november van dat kalenderjaar bij het secretariaat van Ruitersport Vereniging Rosmalen. De club zal je dan afmelden bij de KNHS. Dit laatste moet voor 1 december van dat kalenderjaar gebeurd zijn. 

Ruitersport Vereniging Rosmalen

rvrosm_logo.png